IBAN: NL 43INGB 0008071877 T.n.v. stichting Help Thomas
//Ziekenhuisopname 2.0

Ziekenhuisopname 2.0

De eerste dag na thuiskomst was Tom vol energie en besloten we vast naar de Vegro te rijden, zodat we wat kleine aanpassingen konden maken in huis (lees; een handgreep monteren in het toilet en de douche en een rolstoel regelen).

De tweede dag ging echter wat minder en midden in de nacht kreeg thomas koorts en uitval in zijn benen. We hebben direct de ambulance gebeld, waarna de ambulance broeders eeuwen later (waarschijnlijk 10 minuten, maar het voelde als eeuwen) in een astronautenpak op de stoep stonden. Voorzorgsmaatregelen, omdat we uit een buitenlands ziekenhuis kwamen, maar even schrikken was het wel.

Enkele dagen later bleek dat Thomas toch een infectie heeft opgelopen en werd hij (opnieuw) volgepompt met antibiotica. Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder, reageert hij goed op de antibiotica en wordt Thomas aanstaande donderdag ontslagen uit het ziekenhuis.

Op aanraden van de revalidatie arts heeft Thomas ervoor gekozen niet thuis te revalideren, maar zich voor 3 tot 6 weken intern te laten opnemen in het Sophia Revalidatiecentrum om daar te werken aan zijn herstel. Simpelweg intensiever (met verschillende specialisten bij elkaar die hem kunnen helpen) en logistiek beter (zodat het reizen daar naartoe bijvoorbeeld niet al z’n energie zou opvreten).

Natuurlijk ook wat stommer, omdat we ‘m allemaal (lees: ik) nog wat langer moeten missen. Maar zeker weten ook de beste keuze.

By | 2018-03-14T08:35:30+00:00 maart 14th, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Ziekenhuisopname 2.0

About the Author: