IBAN: NL 43INGB 0008071877 T.n.v. stichting Help Thomas
//Tommy Schwarzenegger en zijn supercellen

Tommy Schwarzenegger en zijn supercellen

Na drie dagen en nachten vol te zijn gepropt met steroïden, werd Thomas aangesloten op een ‘dialyse-apparaat’. Via een slangetje in zijn nek werd zijn bloed rondgepompt door een hypermoderne, uit de kluiten gewassen mega-Nintendo. Maar wel een Nintendo die twee miljoen superduperstamcellen per kg in Thomas’ lichaam moest oogsten. Om elkaar af te leiden, speelden we ’30 seconds’, waarbij ik door Wandelende Encyclopedie Thomas werd bijgespijkerd over historische gebeurtenissen, topografie, muziektrivia en Duitse auto’s.

Na vijf uur werd Thomas losgekoppeld van de Nintendo en moesten we drie uur wachten op het antwoord op de vraag of er de eerste dag al genoeg stamcellen geoogst waren. Zo niet, dan zou hij morgen nog eens aan de Nintendo gelegd worden. Sommigen deden er zelfs drie dagen over.

Maar Tom niet. Om 15:00 uur kregen we te horen dat Tommy Schwarzenegger (credits voor deze titel gaan naar Koen Veldman) in die eerste vijf uurtjes genoeg stamcellen had afgestaan om door te gaan voor de wasmachine. Opnieuw een heel fijne opsteker, waardoor Tommy’s humeur alleen maar beter werd. Op naar een dagje rust voor deze trooper.

By | 2018-02-05T07:33:36+00:00 februari 5th, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Tommy Schwarzenegger en zijn supercellen

About the Author: