IBAN: NL 43INGB 0008071877 T.n.v. stichting Help Thomas
/Succesverhalen
Succesverhalen 2017-11-02T15:53:45+00:00

Roy Schouten

Beste belangstellenden,

Op 18 januari 2017 kreeg ik de diagnose PPMS.
Al snel in het gesprek kwam naar voren dat er geen behandeling in Nederland is voor deze zeldzame vorm van MS. Dat er een behandeling mogelijk is in het buitenland kwam niet ter sprake. Dat zal de patiënt blijkbaar zélf moeten uitvinden. Een studie naar deze ziekte en de mogelijke behandelopties volgde. Na de keuze voor Israel kwam ik in een gigantische rollercoaster terecht.

Op 6 maart, na een intensieve crowdfunding, ben ik naar Israel vertrokken. En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad. Ik voel mij heel veel beter dan vóór de behandeling. Méér energie, betere lichaamscoördinatie, en dus weer zin in het leven! Alle vrienden, familie, kennissen en alle belangstellenden ben ik zó enorm dankbaar. Door hen heb ik de mogelijkheid gehad deze behandeling te doen… ❤

Vriendelijke groet,

Roy Schouten

Annemieke de Kloe

Door de HSCT-behandeling had ik 84% kans dat mijn agressieve vorm van MS werd stopgezet, dit is gelukt. Ik heb mijn leven weer terug en gun anderen dit ook!

Annemieke-de-Kloe

Catharina Bijlholt

Mijn naam is Catharina Bijlholt en ik heb in maart en april 2017 een HSCT behandeling ondergaan. Het is een loodzware behandeling, maar ik heb er geen spijt van. Ik heb er zoveel door terug gekregen en het toekomstbeeld wat bij mij een horrorscenario was, is weer zonnig geworden. En dit was wel het laatste wat ik (en iedereen) een paar jaar geleden had verwacht. Er is wel al veel aangedane schade bij mij, en die blijft. Deze behandeling is er om ervoor te zorgen dat het niet erger wordt en er schade bijkomt. Wat ben ik blij, ik heb mijn leven terug gekregen!!

Annemieke-de-Kloe