IBAN: NL 43INGB 0008071877 T.n.v. stichting Help Thomas
//Happy Valentine <3

Happy Valentine <3

Eindelijk.. op valentijnsdag zijn z’n bloedwaardes weer ‘redelijk normaal’ en mag Tom uit isolatie. Een feestje.. Samen kijken we naar de Olympische Spelen (Tom is inmiddels fan van Curling), relaxen we op zijn kamertje en eten we heartshaped cookies. Van de zusters krijgen we te horen dat het heel goed gaat met Thomas (sensationeel zelfs), dat z’n bloedwaarden weer mooi aan het stijgen zijn en hij in het weekend kan beginnen met Retuximab, een wondermiddeltje en tevens de laatste stap in het hele behandelproces.

Inmiddels is Malou in Moskou gearriveerd, om ons deze laatste dagen te vergezellen en vliegt ze met ons mee terug naar huis. De laatste dagen staan vooral in het teken van het testen van de lekkerste gerechten en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor Malou d’r strandtent. Daarnaast racen we dagelijks een rondje met Thomas in een rolstoel, om het ziekenhuis gebouw heen. Even een beetje frisse lucht.

Bij elk restaurant wat Malou en ik bezoeken, kiezen we iets lekkers van de kaart om mee te nemen naar Tom. Die is het ziekenhuisvoer inmiddels behoorlijk zat en een doggy bag met overheerlijke Russische Pelmeni, doet hem erg goed.

Hoewel Thomas stiekem al klaar is met behandeling, hebben we besloten onze vlucht niet om te boeken, maar gewoon de 22e terug te vliegen naar Nederland. Dat geeft Thomas nog even de tijd om aan te sterken in het ziekenhuis en nog even te genieten van de Russische zusters.

By | 2018-03-14T08:22:25+00:00 maart 14th, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Happy Valentine <3

About the Author: