IBAN: NL 43INGB 0008071877 T.n.v. stichting Help Thomas
/Downloads
Downloads 2017-11-08T08:40:19+00:00

Download de Facebook omslag

Download hier de facebook omslag (door de afbeelding op te slaan) en verander je facebook-omslag op 6 november vanaf 08:00 (maar niet eerder!).

Let op:
– Om zo veel mogelijk mensen te bereiken maak je er een publieke post van.
– Voeg een korte post toe met daarin de oproep aan anderen hun Facebook omslag ook te veranderen.

Zet er bijvoorbeeld deze tekst bij:

“Ik heb mijn omslag veranderd om aandacht te vragen voor mijn vriend Thomas. Thomas heeft namelijk PPMS. Een behandeling in het buitenland kan hem er van af helpen. Wil jij helpen? Door jouw omslag 3 dagen te veranderen lever je een hele grote en waardevolle bijdrage – www.helpthomas.nl”.

Download de Instagram post

Download hier de foto voor Instagram (door de afbeelding op te slaan) en plaats hem vandaag op je eigen instagram-account.

Let op:
– Om zo veel mogelijk mensen te bereiken maak je er een publieke post van.
– Voeg een korte post toe met daarin de oproep aan anderen je bericht te liken of te reposten.

Zet er bijvoorbeeld deze tekst bij:

“www.helpthomas. nl – Dit is Thomas Hermans. Thomas heeft PPMS (Primair Progressive Multiple Sclerosis). Dat is nog een stuk vervelender dan het klinkt. Daarom wil Thomas er van af. Dat kan met een behandeling in het buitenland. De behandeling is duur, dus is Thomas op zoek naar mensen die iets voor hem willen doen. Één voor allen, allen voor één. Je weet wel. Als je leest wie Thomas is en wat wij over ‘m te zeggen hebben weten we zeker dat jij ook wat voor hem wil doen. Geld doneren, een actie opzetten. Zelfs deze website delen helpt Thomas al. Wil jij iets doen voor Thomas? – www.helpthomas.nl  #helpthomas #ppms #ms #samenstaanwesterker #crowdfundingcampaign #allesvoorthomas ”